Ester Al Uitvaartzorg
Menu
Sluit

Uitvaartverzekering

De meeste mensen weten niet dat u altijd vrij bent om zelf uw uitvaartverzorger te kiezen. Al lijken de polisvoorwaarden vaak anders te doen geloven.

Twijfelt u of u Ester Al Uitvaartzorg kunt inschakelen? Ik denk met u mee over de mogelijkheden en de (financiële) gevolgen.

U bent altijd vrij om zelf uw uitvaartverzorger te kiezen

Naturaverzekering

Bij een naturaverzekering heeft u een pakket waar bepaalde producten en diensten onder vallen die u kunt gebruiken. Denk hierbij aan de opbaring, uitvaartbegeleiding, de kist, rouwkaarten, rouwvervoer, de dienst en de crematie of begrafenis. Veel is wel aan regels gebonden. Voorwaarde is ook dat de verzekeraar u een uitvaartbegleider toewijst. Kiest u voor een andere uitvaartverzorger, dan wordt de waarde van uw pakket uitgekeerd waar u dan de uitvaart (gedeeltelijk) van kunt betalen. Wilt u weten hoe hoog dat bedrag is? En of u hiermee bij Ester Al Uitvaartzorg uitkomt? Of wilt u weten of uw verzekering wel de gehele uitvaart dekt? Dan kunnen we samen de polis bekijken en zo nodig contact opnemen met de verzekeraar.

Kapitaalverzekering

Met een kapitaalverzekering ontvangt u een uitkering in de vorm van een geldbedrag. Dit geldbedrag kan worden gebruikt voor de financiering van de uitvaart en de bijkomende kosten.