Ester Al Uitvaartzorg
Menu
Sluit

Ester

Ester Al
Ik ben Ester Al, opgegroeid in Limmen, getrouwd, moeder van drie kinderen en al geruime tijd werkzaam binnen de uitvaartbranche.

Al in mijn vroege jeugd kwam ik in aanraking met het verlies van een dierbare. Mijn broer kwam jong te overlijden. Ik ben dan ook opgegroeid in een gezin waar, naast gezelligheid en positiviteit, ook gemis en rouw onderdeel waren van het dagelijks leven. Ook in mijn latere leven heb ik vaker afscheid moeten nemen van dierbaren. Hierdoor zijn voor mij de dood en rouw onlosmakelijk met het leven verbonden.

Als uitvaartverzorger wil ik een passend afscheid verzorgen die recht doet aan de overledene. Een persoonlijke benadering, goed kunnen organiseren, kennis hebben van de laatste ontwikkelingen en creatieve ideeën zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Ik vind het heel bijzonder dat mensen mij het vertrouwen geven om hen te mogen begeleiden in een moeilijke en verdrietige periode van hun leven.

Ik help u een passend afscheid te verzorgen die recht doet aan uw dierbare

Ik help u, op een informele manier, om tot een passend afscheid te komen. Afscheid neem je niet alleen op de dag van de uitvaart maar elke dag een beetje. Ik begeleid u in het proces persoonlijk van A tot Z. Ik luister goed naar u en laat u zien wat de mogelijkheden zijn. Samen regelen we de uitvaart zó dat deze recht doet aan uw dierbare, en aan u als naasten.